Σεισμοσ Κεφαλονια : Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛΑΔΑ / Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της .

Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 .

Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Οινοτουρισμός | ΕΥΠÎ'ΛΙΟ καθ΄οδόν
Οινοτουρισμός | ΕΥΠÎ'ΛΙΟ καθ΄οδόν from s.kathimerini.gr
Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι.

Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ .

Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο.

Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛÎ'Î
Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛÎ'Î"Î' from www.thepressroom.gr
Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις.

Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο.

Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο.

Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛÎ'Î
Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛÎ'Î"Î' from www.thepressroom.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, .

Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις.

Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του .

Σεισμοσ Κεφαλονια : Σεισμοί τώρα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο | ΕΛΛÎ'Î"Î' / Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της .. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11).